Hoppa till innehåll

Petra Olsson

  • Hem
  • Om mig
  • Kontakt
  • Journalistik
    • Samhälle
    • Vetenskap

Maten – allt större risk för miljö och hälsa

Forskare bakom en studie i tidskriften Nature har tagit fram prognoser som visar att utsläppen av växthusgaser från livsmedelsproduktion kommer att öka stort när fler anammar en västerländsk livsstil.

Maten – allt större riskfaktor för miljö och hälsa (sverigesradio.se)

Publicerat den 1 december, 2014av Petra
Kategoriserat som Hälsa, Journalistik, Miljö, Samhälle, Vetenskap

Inläggsnavigering

Föregående inlägg

Vanligt plastämne kan vara hormonstörande

Nästa inlägg

Fåglarnas släktträd växer fram

Kategorier

  • Hälsa
  • Journalistik
  • Kultur
  • Lärande
  • Miljö
  • Samhälle
  • Teknik
  • Vetenskap

Senaste inläggen

  • Flera kulturskolor behöver göra mer för att nå alla elever
  • Svårt att få hjälp för dataspelsberoende
  • Unga behöver hjälp med att skapa normer för nätet
  • Forskning i klassrummet ska ge bättre undervisning
  • Djurhälsan viktig i ett klimatsmart lantbruk

Petra Olsson
Drivs med WordPress.